Nu när fonden fyllt 50 år så fortsätter vi att fira genom att bjuda in medlemmar, anställda i banken och vänner till en helkväll och välgörenhetsmiddag den 14 november. Genom att delta stödjer du Fadderbarnsfondens viktiga arbete för utsatta barn. Utöver en härlig middag bjuds det på ett intressant program med bland annat en guidning av Fersenska Palatset och musikunderhållning.

Festen kommer att hållas i Elsas Matsal (fd Mässen) på Handelsbankens huvudkontor i Stockholm. Vi bjuds på en välkomponerad meny och det kommer att finnas ett prisvärt vinpaket att köpa till om så önskas.

Tid och plats: 14 november med start kl. 18.30 i Elsas Matsal, Stockholm
Pris: 1 000 kr per person för middag (se meny nedan) och festkväll varav omkring 500 kronor går direkt till Fondens viktiga arbete. Vinpaket kan köpas till i förväg eller på plats för 250 kronor.

Anmälan
Du anmäler dig i två steg:

  1. Du registrerar dig via länken https://www.eventbrite.com/e/valgorenhetsmiddag-tickets-72227371011
  2. Du betalar in biljettpriset (1000 kr) till FadderbarnsFonden via Swish 123 131 09 37.
    Om du inte har Swish, kan du göra en kontoinsättning till Handelsbankens FadderbarnsFond kontonr. 470 071 931 och ange ”charity dinner” som referens.

Sista anmälningsdag är 28 oktober. Vi skickar sen en bekräftelse till dig. Observera! Skulle vi inte få tillräckligt många anmälningar till vår festkväll så förbehåller vi oss rätten att ställa in. Självklart betalar vi då tillbaka anmälningsavgiften.

Frågor kring festkvällen kan ställas till fadderbarnsfonden@handelsbanken.se

Hoppas att vi ses!

Hälsar
Styrelsen för Handelsbankens FadderbarnsFond

 

Kvällens meny

  • amuse: Kalix löjrom med mandelpotatisbrandad, Åkerö äpple, silverlök, och röd oxalis
  • förrätt: Pilgrimsmussla med rödbetskräm, rostad pumpa och picklade höstkantareller
  • varmrätt: Pepparstekt renytterfilé med viltsky smaksatt med åkerbär, kålrotspaket fyllt med stekt schalottenlök och fermenterad rökt vitlök samt gratinerad puré på rotselleri och pumpa
  • dessert: Chokladkupol med bourbonglass, salt dulce de leche, hösthallon och mjuk mandelkaka

* Vegetariskt alternativ finns. Vänligen kontakta oss för mer info och beställning!

 

Fersenska Palatset, Stockholm