Nu startar vi årets stöf-kampanj där du som startar en ny överföring till oss eller höjer din befintliga kan vinna fina priser!

Sedan 1968 stödjer FadderbarnsFonden utsatta barn världen över. Tack vare gåvor från anställda, pensionärer, kontor och avdelningar kan vi förbättra många barns liv. För att kunna hjälpa ännu fler behöver vi som stöttar Fonden med månadsgåvor blir fler.

Fram till 15 februari pågår vår stora stöf-kampanj där vi söker fler som vill vara med och stötta vår verksamhet.

Bland de som öppnar en ny stående överföring till oss på minst 100 kr eller höjer en befintlig med lika mycket och svarar på en fråga tävlar vi ut flera fina priser som banken har skänkt. Däribland bl.a. årskort på Skansen, Fotografiska museet och annat som även passar dig som inte bor i Stockholm (värde ca 500 kr/vinst).

Ditt stöd gör skillnad

Det krävs inga stor belopp för att göra skillnad.

För 100 kr i månaden kan vi finansiera skolgången för tre barn på den afghanska landsbygden.

För 150 kr i månaden kan två barn i Kenya få frukost och lunch serverad i skolan. Måltiderna är viktiga för att få barnen att komma till skolan och för att de ska kunna tillgodogöra sig undervisningen. För många av barnen är skolmåltiderna dagens enda mat.

Så här gör du för att delta

Du startar en ny stående överföring via internettjänsten (eller ditt bankkontor) till vårt kontonr. 084 902 515. Som mottagar-ID vill vi ha ditt namn/userID.

När du öppnat din överföring mailar du oss svaret på frågan ”Hur många Handelsbankare tror du stöttar Fonden? – 30st, 300 st eller 3000 st” tillsammans med dina kontaktuppgifter till mast18@handelsbanken.se. Då är du med och tävlar om våra priser!

Om du redan har en överföring till oss så gör du en höjning om minst 100 kr via din internettjänst eller ditt bankkontor och mailar oss svaret på frågan ”Hur många Handelsbankare tror du stöttar Fonden? – 30st, 300 st eller 3000 st” tillsammans med dina kontaktuppgifter till mast18@handelsbanken.se.

Tillsammans gör vi skillnad – tipsa gärna dina kollegor om vår kampanj!

Vi meddelar vinnarna i slutet av februari och de kommer även att publiceras i vårt Nyhetsbrev. Har du några frågor om vår verksamhet är du hjärtligt välkommen att ta kontakt med någon av oss i styrelsen!