Ingen kan hjälpa alla, men alla kan hjälpa någon!

Det finns många sätt att stötta Fondens verksamhet. Du väljer själv vilken grad av engagemang du vill ha. Alla bidrag är lika välkomna och ditt stöd gör det möjligt för oss att göra skillnad i barns liv världen över.

Basen och ryggraden i vår verksamhet är de stående överföringar vi får in varje månad. Genom det regelbundna stödet kan vi på ett bra sätt planera vår verksamhet och se till att resurserna hamnar där de bäst behövs. Du väljer själv belopp, oavsett vilket så får det betydelse!

Vi tar också tacksamt emot engångsbelopp från t.ex. insamlingar vid födelsedagar och pension. Vi kan ordna med gåvobevis om så önskas.

Vill du ordna en aktivitet eller en försäljning till förmån för Fonden så hör av dig så kan vi stötta med material, insamlingsbössa etc.

Du kan också stödja vår verksamhet genom att skänka din aktieutdelning, köpa våra populära kort eller besöka något av våra bokbord i Handelsbankens personallokaler. Det går också bra att beställa en insamlingsbössa till ditt kontor.

Läs mer om de olika sätten att stödja oss i menyn under ”Så stödjer du oss” här ovanför. Alla inbetalningar går oavkortat till de organisationer Fonden samarbetar med.

Har du några frågor eller är intresserad av att veta mer om vårt arbete är du välkommen att kontakta oss!

Vårt bankgironummer är 5414-9844 och vårt Swishnr är 123 503 97 89. För att starta en stöf till oss så mejla fadderbarnsfonden@handelsbanken.se för info om kontonummer.