Tyvärr tillåter inte rådande läge att vi kan ses för årsmöte i år heller, så istället erbjuder vi ett digitalt årsmöte med uppföljande träff där vi ses digitalt och lyssnar till spännande föredrag. Hoppas att ni vill delta!

I det digitala årsmötet får du som medlem/givare rösta under perioden 15-19 april. Vi följer sen upp resultaten under en digital träff den 21 april kl. 17.15 då vi även bjudit in föreningen Gatubarn i Nepal som berättar om sin viktiga verksamhet och hur du genom ditt stöd till FadderbarnsFonden gör skillnad. Vi kommer också att genomföra ett lotteri med fina priser så det vill du inte missa!

Hjärtligt välkommen önskar vi i styrelsen. Vi ser fram emot att ”träffa” er!

Mer info och anmälan

Så här går det till:

1. Du anmäler dig till årsmötet genom att mejla till fadderbarnsfonden@handelsbanken.se senast 10 april. För att kunna delta behöver du vara medlem i Fonden. Medlem är alla som bidrar regelbundet till Fondens verksamhet. Skicka även in eventuella motioner i samband med din anmälan.

2. Du får mejl med information och en länk till en kort enkät som du använder för att rösta. Det handlar t.ex. om frågor kring om styrelsen ska beviljas ansvarsfrihet, om du vill bifalla valberedningens förslag till styrelse och om att ta ställning i eventuellt inkomna motioner. Du svarar på enkäten under den tiden som årsmötet pågår, dvs valfri tid mellan 15-19 april.

3. Vi skickar ut information och länk till den digitala träffen till alla som deltagit i årsmötet. Under träffen 21 april, kl. 17.15 går vi igenom resultatet från digitala årsmötet, lyssnar till ett föredrag av föreningen Gatubarn i Nepal och den som vill får möjlighet att delta i vårt lotteri.

Mötet kommer att genomföras i Skype och du deltar via en internetlänk. Har du inte tillgång till dator går det att lyssna på mötet via telefon. Även ni som inte är medlemmar kan delta i träffen efter anmälan till fadderbarnsfonden@handelsbanken.se.

Under vår digitala träff kommer vi få lyssna till föreningen Gatubarn i Nepal som berättar om sitt arbete för att förbättra livet för utsatta barn i Nepal.