Även i år ersätts Fadderbarnloppet av ”Motionera där du är” till stöd för utsatta barn och hoppas att du vill vara med! Utmana kollegorna eller familjen och kombinera nytta och hälsa med glädjen i att hjälpa andra.

Det senaste årets pandemi har förvärrat situationen för redan utsatta barn runt om i världen. Vi vet inte hur länge vi och världen kommer att leva i osäkerheten, men vi vet att barnen kommer att fortsätta behöva vårt stöd – kanske nu mer än någonsin då smittspridningen alltjämt är hög. Så anta utmaningen att träna där du är; hemma i vardagsrummet, på balkongen, i trädgården, i skogen eller där det känns bäst. Du får själv välja både motionsform, tempo och plats.

Anmälningsavgiften (valfritt belopp) är ditt bidrag till FadderbarnsFonden och pengarna går oavkortat till våra organisationer, som trots pandemi och nedstängningar, lyckats hitta sätt att förse utsatta barn med mat, mediciner och utbildning.

Så anmäler du dig

Du anmäler dig genom att swisha ditt bidrag till FadderbarnsFonden på 123 131 09 37 och anger ”Motion” + ditt userid. Anmäler du dig och genomför ditt lopp/motion före 25 juni så får du ett diplom utskickat via mejl att glädjas över. Har du inget userid men ändå vill ha ett diplom så mejla oss dina uppgifter på fadderbarnsfonden@handelsbanken.se när du betalat in ditt bidrag.

Vill ni genomföra loppet som en gruppaktivitet går det naturligtvis bra så länge ni håller avstånd och följer rekommendationer. Så utmana dina kollegor och gör en gemensam insats! Om ni dessutom skickar in en bild till fadderbarnsfonden@handelsbanken.se på dig/er när du/ni genomför ”loppet” så har du/ni chans att synas i vårt nyhetsbrev.

Tack för att du är med!

Några av deltagarna under ”Motionera där du är” 2020.